TIME TO PLAY

 

Bijenfilm ter gelegenheid van Springtij 2015. Mede mogelijk gemaakt door Triodos Foundation.

Deze film neemt je in foto's en animatie mee in de bouw van de Tweede Coentunnel van begin tot eind.

De Kennisrotonde is het online loket voor de beantwoording van actuele kennisvragen uit en over het onderwijs. Deze animatie legt het in twee minuten uit.

Animatie: Kris Kobes

Voice-over: Melchior Kluyver

Ook voor het MKB maakt Take One graag opvallende producties. Deze presentatie is inclusief drone-shots.

Geen geld, geen goederen maar mensen. Daar draait het al ruim 50 jaar om bij Voluntary Service Overseas (VSO). Take One volgde in opdracht van Randstad enkele vrijwilligers in Nepal.

Korte film i.o.v. Tempo-Team over werken in een KPN XL winkel.

Voor MSL Group/Ministerie van EZ produceerde Take One voor de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland 2016’ een 13-tal korte films waarin elk genomineerd gebied zich presenteerde. Zoals Weerribben-Wieden in Overijssel.

Voor MSL Group/Ministerie van EZ produceerde Take One voor de publieksverkiezing ‘Mooiste Natuurgebied van Nederland 2016’ een 13-tal korte films waarin elk genomineerd gebied zich presenteerde. Zoals Het Waddengebied.

In samenwerking met de sportbonden van NOC*NSF biedt Sport&Zaken 24 verschillende sporten aan voor bedrijfssportprogramma’s.


Voor ex-medewerkers van Defensie verzorgt onder meer Welke Professionals een compleet re-intergratieproject. Take One ontwikkelde een script met korte animatie waarin het traject wordt uitgelegd.

Take One maakte in opdracht van Randstad Holding meerdere portretten van medewerkers voor de introductie van de nieuwe branding campagne en propositie ‘Human Forward’.