Take One maakt producties voor non-profitorganisaties, midden- en kleinbedrijf en multinationals. Van Nederland tot Nepal.

over Take one

Sinds 2007 hebben we diverse producties gemaakt.

Van documentaires tot animaties. Benieuwd naar een paar voorbeelden?

voorbeelden

lees verder >Over_Take_One.html
lees verder >Voorbeelden.html

concept & MEER

Meerdere disciplines onder één dak. Een groot netwerk van slimme en creatieve mensen. Take One helpt uw wensen en boodschap het beste vorm te geven.

lees verder >Concept_%26_Meer.html
 
 

Op zoek naar een pakkende videoproductie? Een sterke boodschap die indruk maakt op uw klanten, medewerkers of bezoekers van uw website? Take One maakt voor elk budget films op maat! Een promovideo, documentaire of voorlichtingsfilm; wij zijn dé partij voor onderscheidende videoproducties in een stijl die bij uw onderneming past.


Origineel, fris en aantrekkelijk. Voor elk budget proberen wij voor organisaties het maximale effect in audiovisuele communicatie te bereiken. Met video trek je nu eenmaal meer de aandacht. We dragen zorg voor het gehele traject of werken juist met u samen, wat u het prettigst vindt.


Wat uw doelstelling ook is, welke boodschap u ook wilt overbrengen: Take One... and get more!


We horen graag wat uw wensen zijn.


Met groet,

Take One Producties

 

WELKOM BIJ TAKE ONE

LOPENDE & KOMENDE PROJECTEN

Voor dagversbedrijf in groente en fruit The Greenery in Barendrecht produceert Take One een (voedsel)veiligheidsvideo van A tot Z.

In samenwerking met Selected View maakt Take One voor een internationaal marktleider in software voor de gezondheidszorg twee indringende videoproducties over oncologische trajecten in Oslo, Noorwegen.

VIDEO’S GEZONDHEIDSZORG

FILM (VOEDSEL)VEILIGHEID EN HYGIËNE

CONTENT WEBSITE


NOV

DEC

DEC

JAN

Voor een wereldwijde producent van emblemen, transfers en labeloplossingen maken we diverse demo-films en (geschreven) content voor de vernieuwde website.

JAN